©Μελέτη-Κατασκευή-Συντήρηση χώρων πρασίνου. ©Απολυμάνσεις. ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ | Τηλ: 6972095356
My CMS

Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Εικόνα Απεντόμωσης-Μυοκτονάς

Στόχος της εφαρμογής απεντόμωσης ή μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση και η πρόληψη δημιουργίας εστιών όλων των ειδών παρασίτων.

Οι λόγοι για τους οποίους επιβάλλονται να γίνονται, είναι σαφώς λόγοι διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Οι κυριότερες ασθένειες που προκαλούνται από τα διάφορα παράσιτα είναι δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα, τροφική δηλητηρίαση, τύφος, κ.α. Τα δε τρωκτικά   μπορούν να προκαλέσουν τυφοειδή πυρετό, πανώλη, σαλμονέλα, τριχίνωση, κ.α.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι υγειονομικής σημασίας, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, άοσμα, μη ερεθιστικά, μη τοξικά και  δεν λεκιάζουν. Η εφαρμογή τους γίνεται υπεύθυνα και χορηγείται πιστοποιητικό απεντόμωσης-μυοκτονίας, με την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Γενική Διεύθυνση Φυτικής Παραγωγής – Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής – Τμήμα Γεωργικών Φαρμάκων.

Καλύπτουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων παρέχοντας φάκελο με όλα τα απαιτούμενα από το νόμο πιστοποιητικά, ο οποίος και ενημερώνεται σε κάθε επίσκεψή μας.

Απευθυνόμαστε σε Πολυκατοικίες, Εργοστάσια, Ξενοδοχεία, Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Εργασιακούς χώρους και γενικά όπου είμαστε χρήσιμοι.

 

Τιμοκατάλογος (χωρίς ΦΠΑ)

Κατσαρίδες 30€

Μυρμήγκια 30€

Κουνούπια – Μύγες – Σκόρος 40€

Ψύλλοι 50€ και 40€ επανάληψη εάν χρειαστεί

Κοριοί 60€  και 40€ επανάληψη εάν χρειαστεί

Ποντίκια 40€

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για ψεκασμό σε οικίες και σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας, με επιπλέον 5€ σε όποιον επιθυμεί να γίνει απολύμανση στο διαμέρισμά του.

Για απεντομώσεις-μυοκτονίες σε επαγγελματικούς χώρους παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Powered by TROTTYZONE.