©Μελέτη-Κατασκευή-Συντήρηση χώρων πρασίνου. ©Απολυμάνσεις. ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ | Τηλ: 6972095356
My CMS

About Στέλιος!

Ονομάζομαι Στέλιος Χάλαρης και είμαι γεωπόνος, συγγραφέας και ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της HalarisGarden. Επιμελούμαι προσωπικά όλων των έργων που αναλαμβάνουμε και εγγυώμαι απόλυτα για τα αποτελέσματα.

Όλα αυτά τα χρόνια συγκέντρωσα γνώσεις και συσσώρευσα εμπειρία, υπηρετώντας με ενθουσιασμό και αφοσίωση το χώρο της γεωπονίας, της κηποτεχνικής και της θεραπείας των παθήσεων των φυτών. Έχω αναλάβει σημαντικά έργα σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης κήπων με εξαιρετικά και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιπλέον, διαθέτω τις γνώσεις και την κατάρτιση, ώστε να διεκπεραιώνω επιπρόσθετες εξειδικευμένες εργασίες όπως είναι οι απεντομώσεις και οι μυοκτονίες. Έχω επίσης αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην ανάπλαση και αναβάθμιση δημοσίων χώρων και τη μετατροπή τους σε πάρκα, μέσω συγκεκριμένων κηποτεχνικών παρεμβάσεων. Απέκτησα δε αυτήν την εμπειρία μέσω της θήτευσής μου σε μεσαίες και μεγάλες τεχνικές εταιρείες.

halaris-logoΔώστε μου τη δυνατότητα να σας αναλύσω από κοντά ποιες παρεμβάσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να αναβαθμίσουμε τον κήπο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας ή να σας προτείνω ένα πλάνο συντήρησης του ήδη υπάρχοντος κήπου. Σας υπόσχομαι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι τόσο από τα αποτελέσματα, όσο και από τη συγκράτηση του γενικότερου κόστους του εγχειρήματος!

Φιλικά

Στέλιος Χάλαρης

Untitled

Powered by TROTTYZONE.